Erotik Tips » Erotisk Film Til En Romantisk Aften – Her Er Nogen Gode Tips

Erotisk Film Til En Romantisk Aften – Her Er Nogen Gode Tips

Erotisk film til en romantisk aften
Erotisk film til en romantisk aften


Overvejer du at lave en romantisk aften med din kæreste/partner, så kunne det være en romantisk middag med levende lys og dejlig intim musik, fulgt op at en romantisk aften  på sofaen.

Når i slænger jer på sofaen efter en skøn middag, så kan en romantisk og erotisk film måske være med til at fortsætte den dejlige romantiske stemning efter middagen, og er især en god ide, hvis du håber på lidt action i soveværelset, som afslutning på den romantiske aften.

 
Her er nogen årsager til at se en romantisk eller erotisk film med din partner:
  • De bedste romantiske- og erotiske film er rent faktisk gode film med en fornuftig handling, som også indeholder frække/romantiske scener, hvilket sætter gang i hormonerne.
  • Modsat porno film overlader en erotisk film meget mere til fantasien, hvilket gør det meget mere romantisk.
  • Når i sidder og ser en dejlig romantisk/erotisk film sammen, kommer i begge i en romantisk stemning, som måske fører noget mere intim hygge med sig.
  • I bliver måske inspireret til at prøve noget af det samme, som foregår i den romantiske eller erotiske film.

Her er nogen tips til en gode romantiske eller erotiske  film, som du kan se sammen med din partner:

Erotisk film – Da Harry mødte Sally

Skru op for romantikken med klassikeren over dem alle, der handler om det umage vennepar, Harry og Sally, hvis følelser kommer i klemme, da de hver især får andre kærester. Da Harry mødt Sally har snart et kvart århundrede på bagen, men filmen føles nøjagtig lige så nutidig og relevant i dag, som den gjorde tilbage i 1989. Samtidig har denne romantiske komedie ikke mistet en døjt af sin charme – det er en bevægende, humoristisk og humørfyldt perle, som kan genses igen og igen.

Erotisk film – 9½ uge

Elizabeth bor i New York, og en dag møder hun den lækre businessmand John. De indleder et lidenskabeligt forhold, der grænser til besættelse. Sammen udforsker de hinandens seksualitet og tester, hvor langt de kan få den anden til at gå. Denne erotiske film var et kæmpe hit i firserne og inspirerede mange par til at afprøve blid SM, sex med isterninger og hjemmestrip.

Erotisk film – Eyes Wide Shut

Dette er en erotisk film, der er et orgie i erotikkens underverden. Efter at Williams kone fortæller ham, at hun har været seksuelt tiltrukket af en anden mand, giver han sig selv lov til at udforske nogle af sine seksuelle fantasier. På et natligt togt ned i underverdenen ender han i en hemmelig loge, hvor kutteklædte mænd går i seng med kvinder med karnevalsmasker på.

Erotisk film – Amélie

En sød romantisk fransk film fyldt til bristepunktet med glad magi, der vil give dig hjerter i øjnene og kriller i maven. Filmen udspiller sig på Montmartre i Paris, hvor vi følger Amélie, der er tjener på Café des Deux Moulins. Hun har haft en svær barndom, idet hun har været isoleret fra andre børn på grund af en fejldiagnosticeret hjertesygdom.

Hendes mor dør ved en ulykke da Amélie stadig er ganske ung. Faderen vier derefter sit liv til at opbygge et mausoleum til minde om sin kone. Amélie overlades til sig selv og udvikler en rig fantasi. Hendes tilværelse ændres brat, da prinsesse Diane dør i en bilulykke. Det får Amélie til at finde sin mening med livet – at hjælpe andre til at opnå lykke.

Erotisk film – Den engelske patient

Under 2. verdenskrig tager den engelske kvinde Katherine til Afrika sammen med sin mand, der er pilot. Mens han flyver, forelsker hun sig vildt i den ungarske greve Laszlo. Laszlo er mystisk og reserveret, han opfører sig som et rovdyr over for Katherine, der falder brat for hans dyriske kurtisering. Deres altfortærende forhold fortsætter i smug, efter ægtemanden kommer tilbage.

Erotisk film – Betty Blue

den unge forfatterspire Zorg forsøger at skrive en roman, men lever samtidig et roligt liv i en lille bungalow ved havet, hvor han arbejder som reparatør af strandhusene. Pludselig kommer den smukke, excentriske Betty (Béatrice Dalle) ind i hans liv. Hun medbringer lidenskabelig sex, stor kærlighed og en kompromisløs energi. Bettys voldsomme temperament skaber konflikter og tvinger dem væk fra stranden og Zorgs rolige liv.

 

Erotisk film – Dear John

Den flotte karrieresoldat John får andet at tænke på, da han under en orlov hjemme i South Carolina forelsker sig i pigen Savannah. Men efter nogle terrorister styrer deres fly imod to tårne i New York, må John droppe sine planer om at forlade militæret. Gennem de næste syv år holder parret holder kærligheden i live, ved at skrive kærlighedsbreve til hinanden, mens han er i hæren. Men kan lang-distance forholdet holde ? Romantikken spirer og tårene flyder.

Erotisk film – Kødet skælver

Den spanske instruktør Pedro Almodovars film er altid fyldt med lidenskabelige intriger og sex. I denne erotiske film skælver bliver den unge Viktor forelsket i Elena, men en skæbnesvanger aften bliver han uskyldigt dømt for at skyde en politibetjent. Elena gifter sig med betjenten. Da Viktor er kommet ud fra fængslet, beslutter han sig for at tage hævn ved at blive den bedste elsker nogensinde – og forføre Elena. Første skridt er at finde en elskerinde, der vil give ham lektioner i sex.

 

Erotisk film – Sidste tango i Paris

Efter sin kones selvmord vandrer Paul hvileløst rundt i Paris. Da han ser en smuk ung kvinde på gaden, følger han efter hende ind i en lejlighed, som hun skal se på. De indleder et seksuelt forhold og holder jævnligt møder i den tomme lejlighed. De aftaler ikke at vide noget om hinanden, ikke en gang hinandens navne. Et erotisk forhold der domineres af brutal og lidenskabsløs sex – et forhold der ikke har en chance for at overleve udenfor den tomme lejlighed.

 

Erotisk film – Adèles liv

Adéles liv løb i 2014 med den Gyldne Palme ved årets filmfestival i Cannes, og handler om unge Adèle, der er optaget af drenge, men som pludselig falder for den ældre pige med blåt hår, og er en fransk kærligheds-perle. 17-årige Adèle er smuk og populær i skolen, men kæmper alligevel med en følelse af at være helt forkert. Ikke mindst i forhold til sex og drenge, der ikke siger hende så meget. Filmen er især kendt på grund af sine mange meget eksplicitte lesbiske sexscener.

Erotisk film – The Reader

Den 15-årige Michael indleder et forhold til den ældre kvinde Hanna, som han møder ved et tilfælde. I løbet af sommeren har de et intenst kærlighedsforhold, hvor han læser bøger højt for hende, og hun lærer ham at elske – et forhold der kommer til at følge ham resten af hans liv.

Erotisk film – Postbudet ringer altid to gange

Jack Nicholson er den omrejsende sælger, der kommer forbi en kro drevet af Cora (Jessica Lange) og hendes mand. Sælgeren bliver fuldstændig besat af hende og et mørkt trekantsdrama udvikler sig.  Han indleder en affære med konen, og de to bliver enige om, at deres eneste chance for at være sammen er ved at dræbe hendes mand.

Deres flirt og hendes halvhjertede forsøg på at forblive ærbar er en farlig parringsdans, som kulminerer på det store træbord i køkkenet – hun stadig iført sit melplettede forklæde. En af de mest berømte og mest dampende erotiske sexscener på film.

Erotisk film – Lust, caution

Under 2. verdenskrig skal den kvindelige spion Chia-chi forføre en japansk minister og lokke ham i en fælde. De indleder et heftigt forhold, og undervejs forelsker hun sig i ham. Og så er det pludseligt svært at fortsætte dobbeltspillet. Modstandskampen er blevet til en forvirrende kamp om modsat rettede følelser, hos dem begge.

I en smuk scene forærer han hende en diamantring. Troskabens ultimative trofæ. Den ligger siden og sitrer på hans skrivebord som et hjerte. Skal hun forråde troskab og kærlighed, skal hun forråde japaneren og sig selv, eller skal hun forråde modstands-kampen ?

Erotisk film – Secretary

Lee Holloway har haft et kort ophold på en psykiatrisk institution, og får herefter arbejde som sekretær hos Mr. Grey der er advokat. Men Mr. Grey er ikke til vanillesex, og snart indleder de to et sado-masochistisk forhold. Secretary er ikke en film om en ung pige med en sygdom eller et problem, som hun skal overkomme. Det er en intelligent historie om to mennesker, der skal lære at acceptere deres egen natur uden at føle skam eller afmagt.

Såfremt du overvejer at lave en romantisk aften med din partner, og godt kunne forestille dig, at en romantisk/erotisk film kunne indgå som en del af den romantiske aften, så håber jeg, at ovennævnte tips til romantisk/erotisk film kan bidrage til en skøn romantisk aften sammen med din partner.