Erotik Tips » For Tidlig Udløsning – Her Er Nogen Gode Tips

For Tidlig Udløsning – Her Er Nogen Gode Tips

 

for tidlig udløsning
for tidlig udløsning
for tidlig udløsning

 

Mange mænd kender problemet med for tidlig udløsning, og det er mænd i alle aldre, der kender til problemet. Fra de helt unge til den den midaldrende, nyligt fraskilte mand til
den lidt ældre fyr, som har besluttet sig for, at der må være mere ved sex-livet end de få forjagede minutter, han når at opleve, inden udløsningen slukker effektivt for glæden.

For tidlig udløsning er et problem, næsten alle mænd på et eller andet tidspunkt har oplevet. Det kræver nemlig øvelse at lære at holde sig tilbage, og de fleste lærer den hen
ad vejen helt af sig selv. Men dem, der ikke gør, kan ende i et hul, det er svært at komme op af.

Problemet opstår typisk, når manden ikke har indarbejdet evnen til at holde den psykiske spænding ud under sex, men i stedet går i en slags panik, hvor kroppen reagerer på
seksuel ophidselse med angst. Løsningen er at komme ud af situationen hurtigst muligt, og det sker via udløsning.

De fleste føler stor skam. Nogle har aldrig talt om det med andre, mens andre har snak-ket lidt med deres partner om det. Men for de fleste er for tidlig sædafgang eller præma-
tur ejakulation noget pinefuldt, som mange mænd bærer rundt på alene.

Heldigvis er der masser af råd at hente. Det kræver bare, at du er klar til at gå helhjertet ind i processen – og bruge den tid, det tager.

For de fleste mænd er det nemlig ikke bare et spørgsmål om at finde det rigtige “værktøj” til at holde igen. Når det er blevet et mønster, som ligger så dybt i psyke og krop, så skal der skal mere til.

 

Her er nogen gode tips til at få løst problemet med for tidlig udløsning:

For tidlig udløsning – Medicinsk løsning

Priligy er en tablet, som kan afhjælpe for tidlig udløsning, og er i øjeblikket den eneste af sin slags på markedet specifikt til dette formål. Det der typisk ser ved for tidlig sædafgang er, at under sex opnår mandens krop klimaks, efter en række kemiske reaktioner i respons med seksuel stimulering.

Disse kemiske reaktioner faciliterer transmissionen af signaler i centralnervesystemet, der får en manden til at opleve orgasme og ejakulere.

Problemet er, at mange mænd ikke har tilstrækkelig kontrol over disse signaler i central-nervesystemet, og Priligy kan hjælpe ved at gå ind og overtage kontrollen over de kemi-
ske reaktioner, der giver manden større kontrol over, hvornår han vil komme og forlænge penetrationen.

Såfremt du vil prøve tabletten, og vælger at gøre det online, så er det vigtigt for din sikker-hed, at du køber pillen fra godkendte apoteker.

For tidlig udløsning – Stop og klem metoden

Stop og klem metoden fungerer på denne måde:

Trin 1 – Prøv at onanere indtil du føler, at udløsningen nærmer sig.

Trin 2 – Herefter standser du, og trykker med tre fingre under penishovedet, indtil trangen til at ejakulere går over.

Trin 3 – Efter at klemningen er ophørt, venter man i ca. 1 minut og fortsætter herefter med at onanere, stopper og trykker. Man kan godt opleve, at penis er mindre stiv efter klemningen. Men når den seksuelle stimulering genoptages, opnår man hurtigt fuld erektion igen.

Trin 4 – Man fortsætter dette 5-6 gange og kommer til sidst.

Hvis du øver denne teknik jævnligt vil mange opleve, at de får bedre kontrol over deres udløsning. Efter at have praktiseret denne metode en tid, kan følelsen af, hvordan man
kan forsinke udløsningen være blevet en vane. Man behøver da ikke længere at anvende “klemmeteknikken”.

For tidlig udløsning – Samtale med sexolog

Samtaler med en sexolog kan hjælpe dig at skabe klarhed om, hvilke følelser og auto-matikker der kommer op, når du skal have sex – enten med dig selv eller med en partner.

Automatikker er de tanker, der lister sig ind i dit hoved og skaber problemer. Det kan for eksempel være: ‘Det må ikke ske. Hun vil synes, at jeg er en slapsvans, hvis jeg kommer for tidligt’ eller “jeg er ikke en rigtig mand, hvis jeg ikke kan tilfredsstille hende. Hvis jeg kommer nu, så er det slut”.

Automatikker handler også om den adfærd, som er indkodet i din krop, helt uden du tænker på det. Det er for eksempel måden, du spænder på bestemte tidspunkter, eller giver slip og “splatter ud” på.

Følelserne, der følger med, er også vigtige at kortlægge. Det kan være, at du føler dig overvældet eller presset, modløs, rastløs, vred eller ængstelig. Det hele hænger sammen
som et stort spindelvæv, der sørger for, at det ender med samme resultat, hver gang du har sex.

Kortlæg det hele sammen med en sexolog, som kan udfordre de automatikker, der går i gang, indtil du har revet hele spindelvævet fra hinanden og spundet et nyt.

Mellem samtalerne med sexologen får du typisk “hjemmeopgaver”, for vil du problemet til livs, skal du blandt andet lære at trække vejret på en anden måde.

Ofte tør manden ikke trække vejret helt ned i lungerne af frygt for, at det skal løsne det jernhårde spænd, han har i underlivet for at prøve at holde ejakuleringen tilbage. Men at slappe af er faktisk en stor del af det, der skal til for at holde længere.

Forestil dig, at du trækker en strøm af iskold ‘blå ilt’ ind gennem næsen, mens du tæller til seks – det skal helt ned og runde bollerne – og lad så lad luften langsomt sive ud gennem munden, mens du tæller til otte.

Denne vejrtrækningsteknik kan øves, når du onanerer – eller når som helst, du gerne vil stresse lidt ned. På arbejde er det super-effektivt lige at tage ti runder, mens du er på toilettet. Så er du gearet ned igen.

For tidlig udløsning – Visualisering

En anden teknik, der er god at mestre, er visualisering. Forestil dig, at der ligger en lille, blød ‘buffer’ mellem dig, din pik og kvindens bløde skød. Det kan være en kølig sky, en skumagtig dyne eller noget tredje. Idéen er, at du ikke “fortaber dig” i oplevelsen, som det sker for mange mænd.

Det sympatiske nervesystem (bedre kendt som ‘fight or flight’-mekanismen) oplever så stort emotionelt pres og ængstelighed i forbindelse med den lækre oplevelse, at det giver
op, “splatter ud” hurtigst muligt og spiller død for at tage flugten fra den “farlige” spæn-ding, du befinder dig i.

Kroppen vil nemlig gøre hvad som helst for at beskytte dig imod “fare”. Derfor skal du have lært din krop, at den kan noget andet, når den møder et indbydende kvindeskød. Ved at opretholde en “buffer” og samtidigt indkode en behersket, afspændende vejr-trækning oplever kroppen en alternativ måde at have sex på.

 

Når du har styr på ovenstående, findes der andre, mere komplicerede metoder og teknikker til at komme for tidlig sædafgang til livs.

For eksempel har tantra- og tao-traditionerne altid arbejdet med at holde på udløsnin-gerne. Ikke bare for at glæde damerne, men også for at opnå bedre helbred og/eller større helkrops-orgasmer, og mere energi i hverdagen.

Uanset hvad du kaster dig over, så husk, at der altid vil være modstand, mod de indar-bejdede vaner i kroppen. Kroppen vil ikke give slip på det, den kender uden kamp. Derfor skal du have tålmodighed, og øvelse gør mester 🙂