Erotik Tips » Frække SMS beskeder – Her Er Nogen Gode Tips

Frække SMS beskeder – Her Er Nogen Gode Tips

Frække SMS beskeder
Frække SMS beskeder
Frække SMS beskeder


Frække sms beskeder gør det muligt at pirre og tænde dig og din partner, uden at I er sammen fysisk. Med frække sms beskeder kan I opbygge en seksuel spænding over en hel dag, så I er ved at eksplodere, når I endelig ses.

Frække sms beskeder er derfor med til at stimulere vores sexlyst, og aktivere vores største seksuelle organ, nemlig hjernen.

Her er nogen gode tips til frække sms beskeder:

 

1. Frække SMS beskeder – Start roligt ud

Hvis du vil lave en sexet og pirrende sms stemning, så er det bedst at starte roligt ud, og opbygge den seksuelle spænding langsomt. Det gør interaktionen og forventningen til,
hvad der kommer til at ske, endnu mere fræk.

 

2. Frække SMS beskeder – Du må gerne være lidt mystisk

En del af frække sms beskeder er at skabe spænding, og give din partner noget at se frem til.

Derfor kan du med fordel prøve at skabe lidt mystik og tvetydighed i dine beskeder, så din kæreste selv skal udfylde hullerne med sin fantasi.

Hvis du mangler fantasi til at opdigte et frækt scenarium, så kan du i stedet minde ham om en gang, hvor I havde særlig god sex. Det kan være, I havde en quickie på et toilet,
dyrkede romantisk sex på en ferie, eller prøvede noget nyt sammen. Uanset hvad vil det tænde ham at huske tilbage på det – og ikke mindst at du også husker det!

 

3. Frække SMS beskeder – Og så tænder du ham

Når I har brugt nok tid på at opbygge en sexet stemning, så vær konkret med, hvad du vil have, og hvad du vil gøre ved ham. Hvad ville du gøre ved ham, hvis han var sammen
med dig lige nu. Beskriv det! Og gerne i så mange og så frække detaljer som muligt. Tillægsord som ‘stor’, ‘hårdt’, ‘vådt’ og ‘stramt‘ kan du ikke bruge for mange af.

 

4. Frække SMS beskeder – Leg med fantasier

Det er ikke altid lige let at få sat ord på dine frækkeste fantasier i virkeligheden. Derfor kan du bruge frække sms beskeder til at give din kæreste et indblik i, hvad du godt kunne tænke dig at prøve.

Hvis du har dagdrømt om noget frækt eller måske ligefrem haft en våd drøm, mens du sov, så fortæl ham om det i en fræk sms. Ikke nok med, at han synes, det er frækt, at du går og tænker på sex – han elsker også, at du forbinder de frække tanker med ham.

 

5. Frække SMS beskeder – Husk at gengælde beskederne

Når din kæreste skriver frække beskeder til dig, så husk at give noget positivt feedback, så din kæreste ved, at du kan lide det. Du kan eksempelvis forklare din kæreste, hvor op-hidset hans beskeder gør dig, eller hvor vild i varmen du er efter at se ham/hende snart.

Du kan evt. beskrive dig selv i en fræk situation, og lade ham selv danne billedet i hovedet “Jeg er lige trådt ud af bruseren, så jeg står på badeværelset med kun et håndklæde om håret – og er helt våd.”

 

6. Frække SMS beskeder – Et billede siger mere end tusind ord

Du kan supplere dine frække sms beskeder med et frækt billede engang imellem til at pirre endnu mere.

Det behøves ikke være et nøgenbillede, faktisk kan et billede være langt mere forførende og pirrende, ved at gemme noget til fantasien. Tag eksempelvis et billede af det undertøj, du planlægger at have på, eller et billede af dig i et håndklæde efter et bad.

 

7. Frække SMS beskeder – Undgå frække billeder, der viser dit ansigt

Når du sender frække billeder ud i cyberspace, er det vigtigt, at du er påpasselig.

De kan nemlig ende i de forkerte hænder og blive misbrugt, så sørg for at sende billeder uden dit ansigt på, hvis de er af den særligt frække slags.

 

8. Frække SMS beskeder – Hold dig til det du har lyst til

Når du skriver om alt det frække, du vil gøre ved ham, så sørg for at holde dig til ting, du rent faktisk har lyst til at udføre i virkeligheden. Ellers risikerer du, at han lige pludselig køber de håndjern, som du skriver så meget om, at han skal bruge på dig – og det er en træls situation, hvis du slet ikke har lyst til at få dem på.

 

9. Frække SMS beskeder – Undgå emojis

De er ikke frække. Nej, heller ikke den, der blinker.

Når I sender frække sms beskeder til hinanden, bliver det hurtigt et dagslangt erotisk forspil, men det er jo også meningen. Dette forspil skal udnyttes, og så er der stor sand-synlighed for, at I får en fantastisk og hed aften, når I mødes.