Erotik Tips » Hvad Er Sugardating – Her Er En Introduktion

Hvad Er Sugardating – Her Er En Introduktion

 

Hvad Er Sugardating
Hvad Er Sugardating
Hvad Er Sugardating

 

Sugardating bygger på et forhold mellem en sugardaddy og en sugarbabe. Her er det manden, der forsørger og forsøder sin sugarbabe. Mod betaling tilbyder kvinden til gengæld sit selskab.

En sugardaddy er ofte en ældre mand, der har et økonomisk råderum, og lyst til at dele det han har, med en ofte yngre kvinde.

I nogle situationer kan kønsrollerne være byttet rundt. Her det så kvinden, der er en sugarmama, og manden er en sugarboy.

Medlemstallet på sugardating sider er steget eksplosivt på få år, hvilket har skabt en heftig debat. Dette skyldes lighederne mellem sugardating og prostitution, hvor især
unge kvinder sælger sig selv for gaver eller penge.

Den største forskel imellem sugardating og prostitution er graden på intimitet. Nogle udvikler ved sugardating også følelser mellem hinanden, og det er nærmest forbudt ved
prostitution. Sugardating bliver mere personligt, og man taler om private ting. Det er ikke bare en arbejdsrelation.

Årsagen til den stigende trend i sugardating skal nok ses i, at for mændene kan det handle om, at man som mand gør oprør med den ligestillingsdebat, der i de senere år har været meget fremherskende i vores ligestillingssamfund. Nu er vi blevet så ligestillede, at mange mænd savner nogle gamle strukturer i forholdet.

For mange dør romantikken i forholdet, når kvinder og mænd begynder at ligne hinanden for meget, og har samme ansvarsområder i forholdet. Mændene i de traditionelle sugar-dating-forhold vil gerne vise, at de har penge og magt til at forsyne deres sugarbabe, og blive set op til af en kvinde.

For kvinderne drejer det sig om især to ting. Der er det åbenlyse økonomiske aspekt i det, hvor man som eksempelvis studerende kan tjene gode penge uden, at det kræver så meget.

En anden vigtig ting er spændingen i det. Det er nyt, forbudt og spændende. Det er jo en ældgammel fantasi med en ældre mand og en ung kvinde.

Sugar-dating har altså i de senere år fået flere og flere yngre kvinder til at sælge sig selv til ældre mænd, men selv om de får gaver, rejser, middage, bekræftelse og sex, så er der også en bagside af dating-livet – det kan give ar på sjælen og sår på psyken.

Mange starter på sugardating fordi de typisk er studerende eller enlige mødre, og har et stramt budget. Sugardatingen hjælper dem til at få nogle af de luksusting, der gør hver-
dagen lidt sjovere. Og så giver sugardatingen og en spænding og bekræftelse, som mange ikke får i hverdagslivet.

For mange sugardaters, så har de en regel med, at en date koster 300 – 500 kr. og sex koster fra 1000 kr. Mange sugardaters ser det ikke som prostitution, fordi de selv vælger
hvem de ønsker at være sammen med.

Mange der opretter en sugardating profil finder det spændende at skrive med en ny profil, men er for mange også lidt skræmmende. Mange oplever, at de via sugardating bliver bedre til at springe ud i nye ting, og at det giver en bedre selvtillid i forskellige situationer, ligesom mange får rykket nogen grænser.

Sugardating er dog for mange også tabu, og for mange der sugardater følger en konstant bekymring for at blive afsløret som sugar-dater.

Sugar-dating kan dog for mange være som narko – Dejligt, stærkt vanedannende – og farligt for psyken, og derfor kan sugardating for nogen være som et tveægget sværd. Unge kvinder, som er sammen med ældre mænd, kan blive afhængige af den dyre og luksuriøse livsstil, der nogen gange følger med tilværelsen som sugar-babe, men det kan også have konsekvenser for dem.

Pigerne kan blive følelsesmæssigt ramt, hvis de bliver nødt til at lukke af for deres følelser, for at kunne være sammen med de her ældre mænd, som mange gange kan være på
samme alder eller ældre end deres far. Bliver de først ramt følelsesmæssigt, så kan det blive svært for dem at komme tilbage igen følelsesmæssigt, når de møder en kæreste, og
det er en alvorlig konsekvens at betale i en ung alder.