Erotik Tips » Hvordan Får Du Din Partner Med I En Trekant

Hvordan Får Du Din Partner Med I En Trekant

partner med i en trekant
partner med i en trekant
partner med i en trekant


Mange mænd har haft macho-fantasier om at være sammen med to kvinder, der smyger sig om ham – og hinanden – opslugt af begær.

 

Hvis du har en drøm om en trekant og er i et lykkeligt forhold, så kan det være svært at få det sagt. Hvad nu hvis dit forslag sårer, eller hun bliver rasende ? Hvad hvis I slet ikke kan gennemføre det, når det kommer til stykket ? Hvad hvis den ene udvikler følelser, eller det bliver akavet bagefter ? Hvad hvis I bliver afhængige af det ?

 

Men en trekant behøver faktisk ikke være så problematisk, hvis I tager nogle vigtige forholdsregler, og er sammen som par om det hele vejen.

 

Her tager vi udgangspunkt i, at det er mandens ønske om en trekant, men rådene kan selvfølgelig lige så godt bruges omvendt.

Bliver du spurgt, så bliv ikke såret

Hvis du oplever, at din mand rødmende får fremstammet, at han drømmer om en trekant, og du aldrig selv har tænkt tanken, så bevar roen og find ud af, om du kan finde lyst til det.

Lad være med at reagere med at håne ham eller blive såret. Forhold dig åbent og undersøgende. At han spørger dig er en tillids- og kærlighedserklæring. Hvis det var, fordi
han ikke ville dig mere, ville det være en usandsynlig dårlig måde at fortælle det på.

Det her er er noget, han godt kunne tænke sig at lave sammen med dig, så mød ham med åbent sind. Lad ham vide, hvilke tanker du gør dig. Trekants-snakken er en god øvelse i
at være ærlige over for hinanden.

Herefter er der et genialt udgangspunkt for at udvikle jeres forhold og indbyrdes tillid, uanset om I ender med at udføre trekanten i praksis.

Selv om mange mænd har denne fantasi, så er det i øvrigt ret få, der kan gennemføre det. Så hvis din partner kommer med dette forslag, så kan du altid prøve at lege med på
det og se, om han virkelig er klar til at gøre fantasi til realitet.

Inden trekanten med din partner

Husk, at ingen følelser er farlige, når vi bare taler om dem. Det er kun, når vi fortier ting, at de bliver forbudte og fordækte.

Når du lufter muligheden for en trekant med din partner, så gør det på en måde, så hun forstår, at du elsker hende, og at du ikke mangler noget, men bare har en fantasi, som
det kunne være interessant at udføre sammen.

Det er vigtigt, at hun ikke forbinder ønsket om at invitere en ekstra person ind i soveværelset med, at der er noget galt med hende eller jer. Gør det klart, at det ikke
er, fordi du er utilfreds med hende eller jeres sexliv. At det bare er et forsøg på et kolorit til jeres samliv, og et endnu mere farverigt sexliv.

Lad hende forstå, at du aldrig vil tvinge hende til noget, hun ikke har lyst til, men at du synes, at en trekant evt. kunne være noget, der kunne være spændende at opleve sammen.

Selve trekanten – Fem forholdsregler

Hvis I beslutter jer for at have trekant, så er der nogle ting, I kan gøre for at få den bedste oplevelse, og undgå så mange eventuelle “bivirkninger” som muligt.

 

I må ikke lyve for hinanden

Ingen af jer må sige ja til noget for at tilfredsstille den anden, eller fordi I er bange for, at partneren ellers smutter. Hvis I gør noget på dette grundlag, kan det ende helt galt for jeres forhold og skabe ar, der aldrig heler.

Ønsket skal være fælles, og man skal være sammen om det. Det er vigtigt, at I tager snakken om det, hvis en af jer har en frygt eller et forbehold for at prøve en trekant.

 

Lad hende vælge personen

Man kan godt som kvinde opleve usikkerhed, for  – hvad hvis personen er lækrere end mig eller er en helt anden type, og han tænder mere på det ? – Her er det vigtigt, at den person, der er mest ængstelig over at invitere en anden ind i soveværelset, bestem-mer, hvem det skal være.

 

Vælg ikke naboen i en brandert!

Lad være med at komme til at have en trekant, eller bytte partner med naboen, når I er fulde. Det bliver så akavet til næste grill-fest, eller når man står der og klipper
hækken – eller endnu værre; skal håndtere ungernes indbyrdes konflikter på vejen.

Lad aldrig en trekant være noget, der opstår, uden at I har talt rigtig godt om det – og tag
hellere nettet i brug eller smut udenbys, og vær sammen med en person, der ikke er i jeres netværk.

 

Den mest ængstelige sætter dagsorden

Sørg for, at den i forholdet, der finder tanken om en trekant mest grænseoverskridende, er den, der bestemmer, hvor langt I går. Den mest ængstelige sætter altid dagsorden.

Oplevelsen skal styrke jeres kærlighed i stedet for at skade den. Der skal være en sik-kerhed i, at hvis det ikke føles rigtigt, så kan I altid stoppe.

 

Vis hele tiden din partner omsorg og kærlighed

Din partner bør aldrig føle sig som en legegenstand i dine fantasier, men som en legekammerat. Sørg som mand eller initiativtager for, at hun aldrig bliver ladt i stikken under selve akten, eller at du glemmer hende som nummer et. Hun skal altid have følelsen af at være den vigtigste i dit liv – så er der ingen grænser for, hvad I kan opleve sammen.

Efter trekanten – Tal om det

At have en trekant kan udvikle sig til et erotisk eventyr, eller være en engangs fornøjelse, I kan leve et helt liv på.

Igen er det vigtigt, at I som par er helt åbne over for hinanden og evaluerer. Måske har I brug for at grine eller græde. Måske var det hylende morsomt, en fiasko og vildt kikset.

Måske det fik en følelse af sorg op hos den ene. Det vigtige er, at I får talt om det, og det er en oplevelse, I har sammen.

Det skal ikke være noget, I gør hver for sig og aldrig taler om igen. Tæt kommunikation i hele forløbet er nøgleordet.