Erotik Tips » Hvorfor Er Jeg Single ? – Her Er Nogen Gode Tips

Hvorfor Er Jeg Single ? – Her Er Nogen Gode Tips

hvorfor er jeg single
hvorfor er jeg single
hvorfor er jeg single


Det er ikke altid nemt at være single. Mange har svært ved at leve alene, og er konstant på jagt efter en kæreste, såfremt de er blevet single.

Andre har det godt med at være single, og har måske endda ligefrem tilvalgt single-tilværelsen, men er du single, så konfronteres du typisk hele tiden med spørgsmålet om, hvorfor du ikke har en kæreste.

Er du single men egentlig helst ønsker en kæreste ?

Her er nogen tips til hvorfor du er single

Hvorfor er jeg single – Du spiller svær at få fat i

Lader du som om du har travlt, når du bliver inviteret ud ? Og spiller du “kostbar” og lader du også som om, at du ikke er interesseret, når du i virkeligheden er ? At spille “kostbar” gør det vanskeligt at finde Mister/Miss Right.

Spiller man kostbar, så er det faktisk ret sandsynligt, at du vil tiltrække præcis den type person, der vil gøre dig ulykkelig – en person, der ikke føler sig tryg ved intimitet og nærhed. Det er altid bedre at være ægte, og udsende de rigtige signaler.

 

Hvorfor er jeg single – Du falder for bestemte typer

Er mænd bange for at engagere sig ? Er kvinder omklamrende ? Ikke nødvendigvis. Når det handler om forhold, så falder folk ind i en af de tre grundlæggende kategorier.

  • Trygge” mennesker er varme og kærlige og føler sig godt tilpas med intimitet.
  • Ængstelige” mennesker søger nærhed, men er bekymrede for at deres kærlighed ikke vil blive gengældt.
  • Undvigende” mennesker undgår intimitet, og værdsætter uafhængighed over alt andet.

Undersøgelser viser, at de fleste mennesker er “trygge”. De fleste mænd og kvinder ønsker i bund og grund et virkelig tæt, engageret forhold, og derfor er det vigtigt, at du finder en type, som du føler dig tryg ved.

 

Hvorfor er jeg single – Du udsender for mange “venne-vibes”

Jeg ved, at jeg er sød og charmerende og kommer godt ud af det med det andet køn, men jeg ender altid med at være deres ven.

Hvis du altid ender med at være interessante emners “ven” kan det jo være, fordi du udsender for meget “venne-vibes”. Måske du simpelthen bare ikke er god nok til at flirte ?

Nogen mænd og kvinder kan være rimeligt langsomt opfattende eller forsigtige, når det kommer til at flirte.  Derfor skal du ikke være for diskret, hvis du møder et interessant emne. Aftal evt. med en ven/ veninde, at han/hun prøver at holde lidt øje med, hvad der sker når du snakker med et interessant emne i byen, så kan han/hun måske se, hvor det går galt.

 

Hvorfor er jeg single – Du er stadig ikke kommet over din eks

Det gør det svært at finde en ny partner, hvis du idealiserer omkring forholdet med din eks.

Dette er specielt et problem for “undvigende” personer, der skubber deres partner væk, fordi de føler ubehag ved nærhed. Men når først forholdet er slut, så kommer deres
kærlighed op til overfladen, og de overbeviser sig selv om, at det mislykkede forhold havde været fantastisk.

Derefter sammenligner de hver en ny person, de møder, med deres idealiserede eks. og hvem kan leve op til det ideal ? – Derfor er du først klar til et nyt forhold, når du har lagt dit gamle forhold bag dig 100%.

 

Hvorfor er jeg single – Du er ikke 100% tryg ved din date

Visse advarsels signaler indikerer, at du dater en person med en “undvigende” attitude til nærhed, og denne type person, vil sandsynligvis ikke vil blive en tilfredsstillende partner.

Sender han/hun dig blandede signaler ? Fortæller din undvigende partner dig, at han/hun har brug for rigtig meget frihed ? Siger eller gør han/hun ting, der får dig til at føle det, som om du repræsenterer et slags “kompromis”? Hvis du ikke er tryg ved din date, og ikke føler, at han/hun vil dig 100%, så er det måske på tide, at du bevæger dig videre.

 

Hvorfor er jeg single – Du er konfliktsky og holder fast i en situation, der aldrig bevæger sig udover dating-stadiet

Sidder du fast i et dødt forhold ? Et forhold, som du ikke får meget ud af, men som du ikke kan afslutte ? Jep, det kan være hårdt at afslutte et forhold. Til dels fordi sindet kontrolleres af det ældgamle parforholds-kredsløb, der opfordrer dig til at stå sammen med din partner.

Når først du erkender det, så har du taget det første skridt på vejen til at afslutte et dårligt fungerende parforhold. Mærk efter i din egen mavefornemmelse, og spørg dig selv, kan jeg se mig lykkeligt sammen med denne person om 10 år – er det ærlige svar nej, så er det måske tidspunktet for dig at bevæge sig videre.

 

Hvorfor er jeg single – Du låser dig selv fast med tanken om “den eneste ene”

Måske har du en ideel partner eller et ideelt forhold i tankerne, og er fast besluttet på at finde det – og kun det. Hvis det er tilfældet, så kan det have lange udsigter.

At satse på “den eneste ene” er noget “undvigende” personligheder ofte gør, for at holde sand intimitet og nærhed på afstand. I stedet for at vente på “den eneste ene”, så kan det anbefales, at du ændrer din måde at tænke på – Vælg en person, lad ham/hende komme tæt på, og gør ham/hende til noget specielt for dig.

Drop dine “krav” om den perfekte kæreste, fyren/pigen du finder, er som han/hun er, og du kan ikke sætte en etiket på, hvem du måske helt overraskende bliver tiltrukket af.

Begynd at flirt, tag til fester/lign. hvor du kan møde dine venners/studiekammeraters /bekendtes venner. og husk at du ikke nødvendigvis behøver blive venner med dem, men hvis du snakker rigtig godt med det andet køn, så skal det altså også nok komme, og måske falder du for en, som du ikke havde forestillet dig inden i startede kontakten.

 

Hvorfor er jeg single – Du er en drama junkie

Er du “afhængig” af højdepunkterne og nedturerne i ustabile forhold ? Det ser man masser af eksempler på. Nogen er tiltrukket af følelsesmæssigt utilgængelige personer, som får dem til at arbejde hårdt for ethvert lille tegn på kærlighed. Ofte ser man dem i starten af forholdet som spændende og mystiske mennesker, mens en drama junkie ofte afviser personer, der er ægte og forestående, som kedelige.

I sidste ende fører dette for drama junkien til at ligestille angst med kærlighed. Et sådant type forhold er ikke bæredygtigt på den lange bane, og et sådant forhold vil gå ud over dit selvværd og selvtillid, og du lader trygge og kærlige personer passere dig forbi.

 

Hvorfor er jeg single – Du er bange for at blive afhængig

Nogle mennesker undgår engagerede relationer, fordi de er bange for at blive afhængige af deres partner, og selv blive såret. De mener, at folk skal bevare deres uafhængighed for enhver pris. Denne type forhold kommer meget sjældent til at fungere. Vi er alle skruet sammen til at blive afhængige af hinanden. Tricket er at finde den rigtige person at stole på.

 

Hvorfor er jeg single – Du synes du bør vente…

Nogle mennesker tror, at de simpelthen ikke er værdige, før de har tabt sig, fået mere selvtillid, osv. Men der er ingen mening i at vente.

Hvis du er forsigtig med at kaste dig ud i forhold, hvilket specielt gør sig gældende for folk med en lav selvtillid og usikkerhed over hvordan de skal håndtere et forhold, så er det bedste du kan gøre, at begynde at date på fuld tryk.

Øvelse gør mester og igennem øvelse kan du forbedre tingene undervejs, og måske finde den særlige person/kæreste før du aner. Se dating universet som en trænings-session, hvor du hele tiden bliver bedre jo mere du øver dig.

 

Hvorfor er jeg single – Du tror gode partnere er en mangelvare

Hvis du sjældent dater, så vil du uundgåeligt investere en stor portion følelsesmæssig energi i enhver ny potentiel partner. Det er en sikker opskrift på skuffelser.

Det er bedre at møde masser af mennesker, og gøre dig selv lidt mere hårdhudet overfor uundgåelige skuffelser. Bare bevæg dig ud i livet og mød nogle mennesker.

Hvis du ikke synes din omgangskreds er stor nok til at møde interessante emner, så prøv netdating, det er forsøget værd. Om ikke andet så prøver du at møde en masse forskellige mennesker og lad være med kun at gå efter billeder, du kan vitterligt ikke sige om du kan lide nogen ud fra et billede.

Hvis et forhold skal holde på den lange bane, og være et dejligt og inspirerende forhold, så er personligheden langt vigtigere end udseendet.