Erotik Tips » Kvinder og Onani – Hvor Ofte Onanerer Kvinder – Her Er Nogen Gode Tips

Kvinder og Onani – Hvor Ofte Onanerer Kvinder – Her Er Nogen Gode Tips

 

kvinder og onani
kvinder og onani
kvinder og onani

 

Hvor ofte onanerer kvinder ? – og hvor mange gør det overhovedet ? Og hvorfor er det egentlig så vigtigt at onanere ?

Ifølge undersøgelser er det mellem 71-91 procent af kvinder, som onanerer i løbet af livet. Men langt fra lige så mange gør det jævnligt.

For de kvinder der onanerer, er dette de mest almindelige metoder til onani:

  • Stimulere klitoris – 85 procent.
  • Brug af brusehovedet – 25 procent.
  • Vibrator/objekter ind i vagina – 21 procent.
  • Pude/tryk mod kønsdelene – 16 procent.
  • Krydsede ben – 10 procent.
  • Sidde på overflader- 6 procent.

(Totalen bliver mere end 100 procent, fordi mange varierer mellem flere metoder)

Onani har den fordel, at det giver kvinden et større seksuelt “repertoire” og flere seksuelle fantasier, der betyder, at man har nemmere ved at blive ophidset og få orgasme. Onani er derfor en positiv faktor i kvinders seksualitet.

Det er eksempelvis en god idé at bruge onani som en del af en terapeutisk behandling – blandt andet når kvinden kæmper med nedsat sexlyst. Rigtig tit handler det om, at de
ikke får så meget nydelse ud af deres seksualitet, og her kan onani være en stor hjælp til at genvinde sexlysten.

Mange kvinder har en stor barriere mod at onanere, og mange ser på onani som noget mindreværdigt, og at det er sex med en partner og så ofte samleje, som er “the real thing”. Men istedet skal man se onani som en gave, som man giver til sig selv, og en gave, man giver til sin partner, idet man via onani plejer sin egen seksualitet.

Når du kan selv, og lærer din egen krop at kende, bliver det også nemmere at opnå kli-maks med en kæreste. Onani er den seksualitet, du har hele livet – uanset om du har en partner eller ej.

Endvidere har onani også nogle sundhedsfremmende effekter så som, at det kan virke smertestillende, og at det kan hjælpe én med at falde i søvn. Der er meget, der tyder på, at onani har en positiv effekt både på psykisk og fysisk velbefindende.

Undersøgelser viser, at der er en stærk kobling mellem det at være tilfreds med sin egen seksualitet, og det at have velvære i forhold til livet generelt. Dem, der rapporterer, at de onanerer ofte, rapporterer også, at de oftere har det godt. Du sætter seksualiteten mere i fokus i dit eget liv, og det giver en positiv effekt på din livskvalitet.

 

Her er nogen gode tips om kvinder og onani:

Kvinder og onani – Eksperimenter!

Selvom du har fundet én metode at onanere på, som du kan lide, så udforsk videre for variationens skyld. Så har du også noget at falde tilbage på, hvis du ikke længere kan onanere på den måde, du plejede – for eksempel fordi dit helbred ændrer sig.

Kvinder og onani – Stimulering

For de fleste er stimulering af den ydre del af klitoris det, som vil give størst nydelse, når de onanerer, og det er det, der giver flertallet af kvinder orgasme.

Kvinder og onani – Onanér jævnligt

Uafhængigt af, om du har en partner eller ej. Onanien, hvor du giver dig selv nydelse, bidrager til at holde sexlysten oppe, og gennem onanien finder du også ud af, hvad der fungerer for dig – noget, du kan tage med ind i et fælles sexliv med en partner.

Kvinder og onani – Nydelsen

Lad ikke orgasmen være målet i sig selv. Fokuser på at nyde undervejs og gøre det, der føles godt. Nogen kan jagte en orgasme i timevis som ikke kommer, og så virker det imod hensigten. Begynder du at tænke “kommer jeg nu, kommer jeg nu”, så får du ofte ikke orgasme, og din onani bliver ikke en nydelse men præstations-orienteret.

Kvinder og onani – Gør onani til en del af livet

Gør det til en lystbetonet og afslappende oplevelse. Lav for eksempel en date med dig selv, hvor du tager rent sengetøj på, tænder lys, tager en silkepyjamas på – hvad end der føles godt.

Kvinder og onani – Brug olie

Brug en naturlig olie for, at det ikke skal blive for tørt.

Kvinder og onani – Variation

Variér gerne med brug af en vibrator. Især hvis du ikke har fået en orgasme endnu, kan det være en ’kickstart’ til videre udforskning.

Kvinder og onani – Fantasi

Mange har brug for en seksuel fantasi for at blive tændte. Eksperimentér også med for-skellige fantasier, når du onanerer. Fantasier kan godt være langt fra, hvad du har lyst til i virkeligheden, men kan godt være et “kick” i din onani.

Kvinder og onani – Snak med veninder

Snak med veninder, som du stoler på, om din seksualitet. Måske kan I give hinanden nogle gode råd og tips.