Erotik Tips » Lingam Massage Hvordan ? – Her Er Nogen Gode Tips

Lingam Massage Hvordan ? – Her Er Nogen Gode Tips

Lingam Massage Hvordan
Lingam Massage Hvordan
Lingam Massage Hvordan

Hvis du gerne vil udvide sexlivet med din partner, så er penis massage – lingam massage – noget mange mænd vil opleve som et deligt kolorit på jeres sexliv. Lingam massage
handler ikke primært om udløsning, men mere om følsomhed og kropskontakt overfor din partner, og kan knytte jer endnu tættere sammen rent sexuelt og følelsesmæssigt.

 

Massagen af mandens lingam kan mere eller mindre sidestilles med massage af hans skuldre og nakke, men på en mere intim måde. Lingam massage handler derfor primært om intimitet og nydelse – og har ikke fokus på sex og udløsning.

 

Når man laver lingam massage, så lav en klar aftale om at afsætte en time eller to til lingam massagen. Hvis du er giveren, så er det fokus. Din partners eneste opgave er at
tage imod, og koncentrere sig om at trække vejret roligt gennem munden. Mind ham om det, når han glemmer det – og gør det selv.

 

Massagen er forskellig fra et håndjob ved, at den ikke har til formål at få ham til at kom-me. Giv slip på den ambition. Måske kan du i stedet sætte ambitionen til at holde ham i ekstase, uden at han kommer.

 

Din partners penis kan få massage i både afslappet og hård tilstand. Mange vil opleve stor nydelse i begge tilstande. Hjælp ham med at give slip på tanken om, at hans penis kun er “OK”, når den er hård. Skaft, glans og områder omkring maven, lysken og mellemkødet er fyldt med nervetråde, der giver stor nydelse at få berørt, og husk at bruge masser af
massageolie.

Her er nogen gode tips til lingam massage:

 

Lingam massage hvordan – Sæt stemningen

Sørg på forhånd for, at rummet er varmet godt op, og sæt stemningen med blød akustisk eller afslapnings musik og stearinlys.

 

Lingam massage hvordan – Start med vejtrækningen

Træk hele tiden vejret gennem munden. Vejtrækningen er med til at opbygge energien, og sende den rundt i kroppen.

Måske vil opleve energibølger, der bygger sig op og klinger af gentagne gange. Gå med de bølger der opstår, og bliv ved med at massere når de klinger af.

 

Lingam massage hvordan – Øv jer i at sætte bevægelse og lyd på

Bevægelse, der kommer fra rygraden i stedet for ‘frem og tilbage’, forstærker nydelsen og aktiverer nydelseshormoner i hjernen.

Lyde som “aaah” åbner og forløser din krop. Det kan føles mærkeligt i starten, men det lønner sig, så giv det en chance.

 

Lingam massage hvordan – De 4 De fire former for berøring: Jord, vand, luft, ild

Start med at give lange strøg af forskellig tryk og hastighed.

“Jord” er faste, tunge tryk. “Vand” er lange strøg med flad hånd. “Luft” er lange strøg med fingre, der ’suser’ henover kroppen. “Ild” er overraskende små klap, kilden, hurtig nulren.

Alle berøringsformer er dejlige på hele kroppen. Inkluder altid penis, når du masserer. Skift mellem berøringsformerne, når du kun fokuserer på hans penis.

 

Lingam massage hvordan – Find selv en god stilling og reguler din egen krop

Det er nemmest at komme til, hvis han ligger på ryggen med benene hen over lårene på den, der giver.

Massagen bliver endnu bedre, når du samtidig selv sørger for at rette din krop, strække din ryg, og tage dybe vejtrækninger. Find en stilling, hvor du også føler dig afslappet og godt tilpas.

 

Lingam massage hvordan – Varier med strøg i lysken, på maven og på brystet

Des mere af området, du berører, des mere hjælper du ham til at komme ned i kroppen, og vække følsomheden på huden.

Inddrag hele tiden penis ved for eksempel at starte fra undersiden af testiklerne, og stryge pikken op langs maven og fortsætte strøget med begge hænder i en stor bue op over brystet.

Vær opmærksom på, hvad der er dejligt for ham og spørg ind, når du er i tvivl. Alle individer er forskellige og har deres individuelle præferencer om, hvordan de bedst kan lide lingam massage.

Derfor prøv dig frem og spørg ind til, hvilken type lingam massage, der er ekstra dejlig for din partner, og stille og roligt finder du ud af, hvad der giver din partner den største nydelse.

 

Lingam massage hvordan – Bliv ikke for længe ved det samme greb

En dejlig berøring kan nemt blive kedelig, hvis der ikke er variation. Som udgangspunkt er mellem et halvt minut og to minutter nok. Men det er op til modtageren. Nogle gange
kan fem minutter samme sted også være dejligt. Husk bare at tjekke ind med modtager, især i starten, indtil du kender hans præferencer.

 

Lingam massage hvordan – Fortsæt berøringen, selvom han retter

Hvis han siger, at han gerne vil have det anderledes, så sig eller tænk ‘tak’ – og tag imod informationen som din mulighed for at justere, så han får en endnu bedre oplevelse.

Mange får impulsivt trang til at stoppe og fjerne berøringen. Det skal du ikke. Bliv og juster, indtil han viser eller fortæller dig, at det er dejligt for ham.

 

Lingam massage hvordan – En afslappet lingam nyder også massage

Jagt ikke at penis skal blive hård. Den har sit eget liv. Hjælp ham blot med at fokusere på vejtrækningen og berøringen. Det er nydelsen, ikke hverken erektionen eller sprøjtet, der er målet.

Ender din partner med at sprøjte er fint, ender han ikke med at sprøjte er det også fint. Og husk, selvom din partner evt. har sprøjtet, så kan du sagtens fortsætte lingam massagen.