Erotik Tips » Elsk Din Mands Penis, og Han Vil Elske Dig Endnu Højere

Elsk Din Mands Penis, og Han Vil Elske Dig Endnu Højere

mandens penis
mandens penis
mandens penis


Mandens penis er så vigtig en del af ham, at du som kvinde kan have stor fordel af, at kende mandens penis og sætte dig godt ind i, hvordan den fungerer.

 

Kvinder er ofte ikke klar over, hvor meget det betyder for mænd, at kvinden viser, at hun holder af hans penis og accepterer den som en vigtig del af ham. Det betyder meget
for mange mænde at vide, at hans penis er ligeså elsket som resten af ham.

 

Mandens penis er på tværs af adskillige kulturer blevet set på som et symbol på storhed, mod, intelligens, kundskab, dominans over andre mænd, ejerskab over kvinder, og et
symbol på at være elsket.

Her er nogen fakta om mandens penis:

 

 • Penis bliver erigeret, uanset om manden vil det eller ej. Det er kroppens måde at træne musklerne, og holde penis levende på. Det er derfor helt naturligt, at unge mænd får
  erektion om natten, når de sover. Faktisk rejser penis sig allerede på fosterstadiet.

 

 • Morgenerektion er et tegn på, at manden er frisk, og penis fungerer som den skal . Manglende morgenjern kan være et tegn på, at blodårerne er på vej til at snævre til. Derfor bør manden tage en tur til lægen til et tjek, da det kan være et tegn på, at han er i risikogruppen for at få et hjerteanfald. Morgenerektionen bliver dog sjældnere med alderen uden at det betyder, at noget er galt.

 

 • Det er ofte ingen sammenhæng mellem størrelsen på penis i slap og erigeret tilstand. Procentvis øges de mindre penisser i slap penisser langt mere i erigeret tilstand end penisser, der er store i slap tilstand.

 

 • Omkredsen er ikke lige så uforudsigelig som længden. Der ER lidt sammenhæng mellem tykkelsen på penis i slap og erigeret tilstand.

 

 • En myte siger, at der er sammenhæng mellem mænds højde og længden på deres penis. Og på samme måde med størrelsen på hænder, fødder og fingre. Der er dog IKKE hold i myten. Mænd under 175 cm kan sagtens have større tissemænd end mænd på over 190 cm. Hvis man sammenligner to ens penisser på mænd med forskellige højder, vil penis på den lille mand synes større.

 

 •  Formen på penishoveder varierer – og alle faconer er normale.

 

 • På nogle penisser lægger forhuden sig helt eller delvist ned bag penishovedet ved rejsning. Hos andre dækker forhuden også penishovedet, når penis er helt stiv.

 

 • Pungen varierer også i udseende, og testiklerne kan hænge meget forskelligt. Testiklerne kommer til at hænge mere med alderen.

 

 • På mænd med store maver kan penis blive ’trukket’ ind. Dette gør, at penis virker mindre, end den er. For mange mænd er der altså noget at hente på penislængden ved at tabe sig.

 

 • Penis varierer i størrelse med temperatur og dagsform. Penis kan være lille og hård efter et koldt bad, eller hvis manden føler sig nervøs og usikker.

 

 • Penis skal holdes ren for at undgå lugt og infektioner. Om penis er ren, er også noget kvinder lægger mærke til, og som påvirker hendes lyst. Når du tager et bad, så træk forhuden tilbage, skyl med vand og tør godt efter.

Størrelsen på Penis

Der er stor forskel på størrelsen af penisser i fuldt erigeret tilstand. Man kan som nævnt heller ikke bedømme størrelsen på den erigerede penis ud fra størrelsen i slap
tilstand. En lille slap penis kan vise sig at vokse forholdsvis meget, og blive temmelig stor under ophidselse, mens en større slap penis ofte kun vokser ganske lidt, når den
bliver stiv.

Der er mange myter på størrelsen på en mands penis, og i en undersøgelse af ca. 15.000 penisser har man fundet frem til følgende gennemsnitsmål for en penis i slap, strukket
og erigeret tilstand:

 • Slap tilstand – 9 cm.
 • Udstrakt tilstand – 13 cm.
 • Erigeret tilstand – 14 cm.

Dvs. en penis der er nogle centimeter mindre eller større end 14 cm, er det mest alminde-lige hos de fleste mænd. Hvis en penis skal have den lægelige betegnelse “mikropenis” skal den være maksimalt 7,5 centimeter i stiv tilstand.

Men alt for mange mænd har en tendens til at fokusere på størrelsen af deres penis, mens 90% af kvinderne i langt højere grad fokuserer på “gørelse i forhold størrelse”, når
de skal vurdere mandens penis. Størrelsen på mandens penis har nemlig intet at gøre med, om manden er en god eller mindre god elsker.

Det er vigtigt, at du viser din partner, at du også elsker hans penis, da det vil betyde meget for hans selvværd. Det er individuelt fra mand til mand, hvor hårdt eller blødt
han foretrækker at blive kærtegnet på penis. Den bedste måde at finde frem til de rigtige berøringer er at spørge ham eller lytte til hans reaktioner.

 

Nogle mænd nyder, når der bliver taget hårdt fat, mens andre foretrækker mere blide kærtegn. Penishovedet er meget følsomt på de fleste mænd. Her er koncentrationen af nerveender større end på penisskaftet. Kanten omkring bunden af penishovedet er ligeledes et følsomt område.