Erotik Tips » Svært Ved At Komme – Her Er Nogen Gode Tips

Svært Ved At Komme – Her Er Nogen Gode Tips

 

svært ved at komme
svært ved at komme
svært ved at komme

 

For mange af dem, der kan nikke genkendende til problemstillingen “at komme for tidligt” kan det måske virke som lidt af et luksusproblem at søge hjælp, fordi man svært ved at
komme. Men det er et ganske reelt problem for alle dem, der maser på i timevis uden at opnå orgasme.

Problemer med at have svært ved at komme ligger ofte ikke i mangel på stimulation, snarere tværtimod. Rigtig mange ender med at have kønsorganer, der er nær følelsesløse på grund af for meget stimulation, når de har sex med andre.

Imidlertid har de ofte ikke problemer med at komme, når de er alene. Så længe de selv styrer stimulation og tempo, så kører det som regel meget godt og ender i en orgasme. Men der er også en lille procentdel, der heller ikke kommer på egen hånd.

Både mænd og kvinder kan have svært ved at komme. For nogle har det altid været sådan, for andre er det noget, som kun er et problem i perioder – eksempelvis i begyn-delsen af et forhold.

Nogle gange er problemet opstået efter graviditet, oven på svær sygdom eller på grund af problemer i forholdet. Hvis man ikke føler sig særlig sexet oven på kemoterapi eller efter en operation, så kan det være svært at være helt til stede og være fri i sin krop.

Hvis man ikke føler sig sikker på sin partners kærlighed, troskab, nydelse eller hvis man selv er tvivl om forholdet, så er det også svært at stoppe spekulationerne, og bare nyde den seksuelle akt.

Oftest er problemet af psykosocial karakter og udspringer af samme præstationsangst, som vi ser hos mænd, der kommer for tidligt. Der foregår simpelt hen for meget på øverste etage, så det parasympatiske nervesystem er på overarbejde. Kroppen slapper ikke nok af til at kunne ejakulere for mændenes tilfælde eller “klimakse” for kvindernes.

Hovedet er fyldt med bekymringer, negative erfaringer, frygt for ikke at slå til og fore-stillinger om, hvad den anden tænker, føler og tror.

Problemet med ikke at kunne komme er en ond cirkel, der kan være rigtig svær at bryde. Men det kan lade sig gøre at bryde igennem orgasme-muren, hvis man øver sig på en
vedholdende, men nænsom måde.

 

Her er nogen gode tips såfremt du har svært ved at komme:

Svært ved at komme – Sæt barren lavt

Erkend, at du måske ikke kommer i dag. Gør det fra begyndelsen, så du ikke behøver jage det måske uopnålige. Jo tidligere du sætter barren lavere, desto hurtigere kan du begynde
bare at nyde.

Svært ved at komme – Vær ærlig

Det betaler sig at italesætte, at du nok ikke kommer i dag, selv overfor en ny partner. Sig for eksempel – “Du er superskøn og fræk. Du skal ikke tage dig af, at jeg ikke kommer. Min krop kan ikke, før vi kender hinanden ret godt, men jeg stornyder at have sex med dig.”

Det kan godt være, at det er lidt svært at få ordene over læberne, men mander du dig op og får sat ord på det, bliver det hele så meget lettere – for jer begge to.

Du behøver ikke bekymre sig over, om hun/han vil undre sig over, hvorfor du ikke kom-mer. Din partner slipper for spekulationer om, hvorvidt hun/han er tilstrækkelig lækker
eller god nok i sengen. Så sæt ord på det fra begyndelsen, så vil det løsne op for en masse gode ting.

Svært ved at komme – Stop med at prøve

Hold op med at gøre dig umage. Alle, der lider af forsinket ejakulering eller er a-orgas-miske, gør sig sindssygt umage – enten ved at blive ved med at forsøge at få sit stakkels kønsorgan til at overgive sig, eller ved at kompensere og være mega-pleaser i sengen.

Stop med det! Jo mere du tonser løs på dit stakkels lem eller klitoris for at komme, desto mindre kan dine kønsorganer slappe af og overgive sig.

Svært ved at komme – Less is more

Undgå at røre for meget ved din penis eller ved klitoris. Kunsten ikke at røre eller næsten at røre vækker både de sløve og de overstimulerede nerveender. Prøv, om du kan mærke
varmen fra meget langsomme hænder hen over mave, lår, køn, ansigt frem for at røre helt – og se, hvor vågne dine sanser bliver.

Forventningen om et kærtegn, den varme, fugtige ånde fra en grådig mund, der næsten rammer din klitoris eller synet af og varmen fra hænder, der smyger sig over din krop ned
mod dit lem, skal nok få det til at dunke og strække sig forventningsfuldt op mod berø-ring.

Det er en rigtig god måde at lege og ophidse hinanden, uden at komme til at overstimu- lere de sarte nerveender.

Svært ved at komme – Del din viden

Hvis du ved, at det er lettere for dig at komme, hvis du sidder ovenpå det sidste stykke vej, så sig det. Eller hvis din kærestes hænder er for forsigtige og usexede med dit lem, så vis hende, hvordan du kan lide det.

Hvis du har svært ved at sige noget, kan du bare vise din partner til rette ved at lægge dine hænder ovenpå. Jo mere din partner ved, jo sjovere og nemmere bliver det for jer begge to.

Svært ved at komme – Vær tålmodig

Sidst, men ikke mindst: Hav tålmodighed. Både med dig selv, din partner og med værk-tøjerne. Rom blev ikke bygget på én dag. Det kræver arbejde og nogle erfaringer at kunne
tilpasse værktøjerne dit sexliv, så de hjælper dig bedst muligt.

Tag dem eventuelt i brug ét ad gangen, og prøv det af i en måneds tid (eller mindst 5-10 gange). Brug det helhjertet alle gangene, inden du beslutter dig for at smide det væk, eller fortsætte med det.