Erotik Tips » Tantra Massage – Her Er Nogen Gode Tips

Tantra Massage – Her Er Nogen Gode Tips

Tantra massage
Tantra massage


Massage kan være et fantastisk redskab/kolorit at have i værktøjskassen, når i skal vedligeholde/stimulere jeres samliv/sexliv, og hvis du gerne jævnligt vil forkæle din partner. 

 

Hvorfor skal du give din kæreste massage

  • Massage virker afslappende, og kan være en rigtig gode ide, hvis din partner er i en stresset periode, eller i en periode har brug for ekstra forkælelse.
  • Massage udløser masser oxytocin, hvilket er meget bestemmende for din opstemthed.
  • Massage giver ofte mere nærhed i mellem jer.

 

Derfor kan det være en rigtig god ide at give din kæreste massage, idet massage har dels har en god og positiv effekt på nervesystemet, dels virker massage afstressende, bero-ligende og er med til at skabe en særlig nærhed imellem jer, hvilket kan være sundt i en travl hverdag.

En type massage er tantra massage, og tantra kan hjælpe os til at se sex på en ny måde. Mange af os dyrker sex med fokus på orgasmen som målet, men netop dette “præstationspunkt” får mange til at glemme, at sex er meget mere end samleje, og dermed går nydelsen og nærheden ofte tabt, især for mange kvinder.

Ved tantra massage er fokus på penetrering og orgasme meget mindre fokuseret, i stedet flyttes en stor del af fokus til berøring, nærvær og langsom opbygning af nydelse og
ekstase. Her er der fuld opmærksomhed på vejen hen imod nydelse – og ikke på selve målet.

Årsagen til at du kan scorer mange pluspoint med tantra massage til en kvinde:

Kvinder har brug for længere forspil – Kvinder besidder en naturlig evne til at bevæge sig seksuelt op på et højere plan end det rent instinktive. Grundlæggende gælder det, at mænd kan tænde på to sekunder, hvorimod kvinder både følelsesmæssigt, mentalt og biologisk ofte har brug for et længere forspil.

Kvinder har, i langt højere grad end mænd, en indbygget intuitiv idé om, at sex helst skal være noget smukt og ophøjet og ikke kun noget, der foregår nede mellem benene.

 

Tænd din kvinde mentalt – Fysisk har kvinder typisk brug for mere tid og opmærksomhed end manden, før de er klar til at have sex. Kvinder vækkes ofte i hjertet, så hvis manden lægger op til sex, uden at kvinden er ”varmet op”, så vil hun ofte føle det som et pres, og derfor ofte afslå hans invitation.

Men hvis manden derimod forstår, at han skal møde hende i hjertet ved at vise kærlighed, nusse og forkæle hende. Her kan han eksempelvis tilbyde hende en smuk sensuel tantra massage, hvor hun oplever, at der ikke forventes noget af hende, men hvor hun blot skal nyde og være bevidst om at modtage, og derved skabes der en særlig erotisk energi.

I modsætning til kortvarig sex bidrager tantra til en følelse af nærvær og væren i nuet, som er med til at tænde hele hende, og gøre hende klar til hed elskov.

Her er nogen gode tips til tantra massage:

 

  • Tantra massage er beregnet til at fremhæve og fokusere på intimiteten mellem dig og din partner.

 

  • Tantra massage stimulerer den seksuelle lyst og interesse hos dig og din partner.

 

  • Du behøver på igen måde være ekspert i massage for at give din partner en tantra massage.

 

  • Tantra massage er beregnet til at fremme en optimal afslapning og intim stemning. Dette er ikke kun for den person, du giver massage til, men også for dig selv.

 

  • Under en tantra massage vil der frigives noget energi. Denne energi vil stimulere en generel følelse af velvære samtidig med, at den uddyber den fysiske og åndelige forbindelse mellem den person der giver massagen og den person, der modtager massagen.

 

  • En måde at se på tantra massage er, at betragte det som en kombination af den naturlige seksuelle kemi mellem dig og din partner, der så yderligere forstærkes og vedligeholdes med tantra massage.

 

  • I tantra massage drejer det sig om tålmodighed. Du vil opdage, at såfremt du får en god rytme i gang med tantra massagen i de rette omgivelser, så vil tiden og dine omgivelser simpelthen smelte væk i en lille dejlig og intim tidslomme.

Her er en lille guide til tantra massage